Фото: росЗМІ

Полювали з початку року: хто взяв на себе відповідальність за підрив автівки Прилєпіна

Військовий партизанський рух на тимчасово окупованих територіях України, а також на території Росії "Атеш" заявив, що полював за Захаром Прилєпіним з початку року. Партизани взяли на себе відповідальність за підрив його автівки, який стався 6 травня у російському Нижньому Новгороді.

Про це "Атеш" написав у Telegram.

"Рух "Атеш" полював на Прилєпіна з початку року. Його дістали. Все лише починається для рашистів", — наголосили у "Атеш"

Партизани розповіли, що російський пропагандист їхав власним автомобілем Audi Q7. За інформацією "Атеш", Прилєпін планував відвідати родичів, які живуть в Нижньому Новгороді.

"Але їхав не сам, а із сюрпризом на днищі автомобіля. Сюрприз спрацював. Захар у лікарні. Наші прогнози завжди збуваються, тому що ми не лише говоримо, а й робимо", — заявили партизани.

Відомо, що Прилєпін — відомий російський письменник, пропагандист, підтримував сепаратистів із 2014 року та активно виступає за війну. У січні повідомлялося, що він нібито "підписав контракт із "Росгвардією" та "поїхав воювати в Україну".

Нагадаємо, 6 травня у РФ підірвали Audi Q7, в якій сидів російський письменник та колишній "заступник командира батальйону "спецназу" угруповання "ДНР" по роботі з особовим складом" Захар Прилєпін. Спрацював вибуховий пристрій під днищем авто.

Підписуйтеся на нас в Telegram телеграм, щоб дізнаватися важливі та цікаві новини першими

Події, 06.05.2023 13:24