Фото: ДСНС Закарпаття

Смертельна аварія на Закарпатті: вантажівка зіткнулася з рейсовим автобусом, який їхав в Італію (фото)

У п'ятницю, 27 жовтня, в Закарпатській області на трасі Київ-Чоп, неподалік села Нижні Ворота, сталася масштабна аварія. Зіштовхнулися вантажівка та рейсовий автобус, який здійснював міжнародні перевезення.

Про це повідомляє поліція Закарпаття.

За попередньою інформацією, вантажівка MАN, під керуванням 33-річного жителя міста Калуш Івано-Франківської області зіткнулася з рейсовим автобусом, який здійснював міжнародні перевезення маршрутом Тернопіль — Рим (Італія).

Попередньо відомо, що внаслідок ДТП двоє людей загинули — 35-річний житель міста Радехів Львівської області та 59-річний житель Тернополя. Обидва чоловіки були водіями автобуса.

Ще шість пасажирів — отримали різного роду травми, тож їх було госпіталізовано до лікувального закладу. Загалом в автобусі перебувало 12 пасажирів. 

Нагадаємо, 26 жовтня на автодорозі у селі Черче Рогатинської громади трапилася аварія. Зіткнулися легковий автомобіль та мікроавтобус.Зазначається, що на місці події працівники Служби порятунку деблокували людину з мікроавтобуса та надали домедичну допомогу дитині. Загалом постраждали п'ятеро неповнолітніх. Їх госпіталізували

Підписуйтеся на нас в Telegram телеграм, щоб дізнаватися важливі та цікаві новини першими

Події, 28.10.2023 00:15