Фото: скріншот з відео

Смертельна ДТП на Прикарпатті: загинув 13-річний підліток

На Прикарпатті трапилась смертельна дорожньо-транспортна пригода. В результаті інциденту 13-річний підліток загинув, семимісячна дитина опинилась в лікарні.

Про це повідомляє поліція Івано-Франківської області. 

Аварія сталася на автодорозі в с. Крилос, Галицької територіальної громади.

За даними поліції, водійка виїхала на смуху зустрічного руху, де зіткнулася з автобусом. В салоні автомобіля, окрім 36-річної жінки, перебувало ще двоє її дітей. На цей час поліціянти встановлюють всі обставини ДТП.

Поліціянти встановили, що на автодорозі Н-09 "Мукачево-Львів", 36-річна водійка автомобіля Mitsubishi Carisma, мешканка смт Більшівці, рухаючись на заокругленій ділянці дороги, не обрала безпечної швидкості руху та втратила керованість автомобілем. Відтак виїхала на смугу зустрічного руху та зіткнулась з автобусом Scania Carrus, яким керував 45-річний чоловік, мешканець Рівненської області.

У результаті аварії, 13-річний пасажир автомобіля Mitsubishi Carisma від отриманих тілесних ушкоджень помер на місці. 7-місячний хлопчик, який їхав в дитячому автокріслі, госпіталізований у важкому стані до Івано-Франківської ОДКЛ.

Повідомляється, що водійка також отримала тілесні ушкодження. Лікарі надали жінці необхідну допомогу та відпустили. Обох водіїв перевірили на стан сп’яніння. За кермом вони були тверезі.

"За фактом ДТП правоохоронці розпочали кримінальне провадження за ч. 2 ст. 286 (Порушення правил безпеки дорожнього руху) Кримінального кодексу України", — йдеться у повідомленні.

Нагадаємо, у місті Яворів Львівської області нетвереза водійка автомобіля збила поліцейську на тротуарі. Працівницю правоохоронних органів з травмами доставлено до лікарні.

Підписуйтеся на нас в Telegram телеграм, щоб дізнаватися важливі та цікаві новини першими

Суспільство, 31.05.2023 13:13