Фото: поліція Львівщини

На Львівщині нетвереза водійка збила поліцейську на тротуарі

У місті Яворів Львівської області нетвереза водійка автомобіля збила поліцейську на тротуарі. Працівницю правоохоронних органів з травмами доставлено до лікарні.

Про це повідомили у поліції Львівщини. Правоохоронці встановлюють всі обставини події.

Дорожньо-транспортна пригода сталася у понеділок, 29 травня, близько 15:20, на вулиці Львівській у Яворові. Як попередньо встановили правоохоронці, 34-річна водійка автомобіля Toyota RAV4 не впоралася з керуванням, виїхала на тротуар і збила 25-річну співробітницю поліції. Внаслідок ДТП поліцейська отримала тілесні ушкодження та була доставлена до лікарні.

"За попередньою інформацією медиків, водійка автомобіля на момент ДТП перебувала в стані алкогольного сп’яніння. За фактом автопригоди слідчі відкрили кримінальне провадження за ч.1 ст.286-1 (Порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами в стані сп’яніння) Кримінального кодексу України. Після отримання інформації від лікарів про ступінь тілесних ушкоджень, які отримала поліцейська, можлива додаткова кваліфікація", — повідомили у поліції Львівщини.

Наголошується, що правоохоронці встановлюють всі обставини події. В рамках розслідування будуть проведені експертизи та слідчі дії.

Нагадаємо, 25 травня о 23:55 суддя Макарівського райсуду Київської області Олексій Тандир, рухаючись на Lexus ES350 по проспекту Берестейському повз блокпост, збив на смерть військовослужбовця Національної гвардії. Проходити тест на алкоголь він відмовився, тому біологічні матеріали у нього взяли примусово.

27 травня ввечері судді обрали запобіжний захід у вигляді тримання під вартою до 21 липня без можливості внесення застави.

Підписуйтеся на нас в Telegram телеграм, щоб дізнаватися важливі та цікаві новини першими

Події, 30.05.2023 01:23