Фото: Національна поліція

Смертельна ДТП на Житомирській трасі: нардеп від "Батьківщини" підтвердив свою причетність

Народний депутат від "Батьківщини" Андрій Ніколаєнко збив на Житомирській трасі 18-річну дівчину. Він особисто підтвердив факт дорожньо-транспортної пригоди на своїй сторінці в Facebook.

Про це йдеться у повідомленні нардепа.

"На жаль, це правда. Сьогодні зі мною сталося найстрашніше, що може трапитися із водієм — під колесами автомобіля, яким я керував, загинула людина. Ви вже знаєте всі обставини пригоди з повідомлень у ЗМІ... Запевняю, я усіляко сприятиму слідчим діям, які зараз проводить ДБР, та добровільно пройду всі необхідні експертизи. Я був тверезим, я не порушував правил, але трагедії уникнути не вдалося", — написав він.

Ніколаєнко наголосив, що трапилося величезне горе, яке вже не можна ані відмотати назад, ані скасувати. 

"Справжній розпач — це коли ти ніяк не можеш вплинути на ситуацію. Мої найщиріші співчуття рідним. Не знаю, що ще сказати…", — додав народний обранець.

Що відомо про ДТП за участю нардепа Ніколаєнка

ДТП сталася на території Житомирської області. За попередньою інформацією, в автомобілі народний депутат перебував із дружиною. Згодом у Нацполіції уточнили, що водій автомобіля "Mercedes-Benz GLE" здійснив наїзд на пішохода, рухаючись у напрямку Чопа в крайній лівій смузі руху. Там підтвердили, що за кермом перебував 44-річний мешканець Київщини, народний депутат України, але не повідомили, хто саме.

Зазначалось, що на місці події працюють слідчо-оперативні групи Головного управління Національної поліції України в Житомирській області та Житомирського районного управління поліції. Триває з’ясування всіх обставин події.

Нагадаємо, що в Житомирі ввечері 28 жовтня заступник прокурора в Житомирській області, керуючи автомобілем, збив 13-річного велосипедиста. Інцидент стався на перехресті вулиць Хлібна — Київська. Внаслідок аварії дитина отримала травму ноги.

Підписуйтеся на нас в Telegram телеграм, щоб дізнаватися важливі та цікаві новини першими

Війна, 03.11.2023 14:25