Фото: ілюстративне. Джерело: Pixabay

Сьогодні Apple покаже свої новинки: де і коли дивитися презентацію iPhone 16 і не тільки

У понеділок, 9 вересня, американська компанія Apple презентує новий IPhone 16 та інші гаджети. Презентація розпочнеться о 20:00 за київським часом. 

Як повідомляє Shields Gazette, крім смартфона, компанія представить нові AirPods та Apple Watch, IOS 18 та функції Apple Intelligence.

Трансляцію презентації можна буде переглянути, перейшовши на офіційний сайт технологічного гіганта та на Apple TV. Трансляція буде доступною й на офіційному каналі Apple у YouTube.

Ця подія відбудеться в театрі Стіва Джобса під назвою Apple Park. Зокрема, штучний інтелект і технології Apple Intelligence, ймовірно, також стануть важливою частиною презентації Apple. На цей час є два iPhone, які підтримують Apple Intelligence: це iPhone 15 Pro і 15 Pro Max, але, за чутками, вся лінійка iPhone 16 матиме можливість працювати з технологією Apple Intelligence.

iPhone 16

Фото: соцмережі

За даними ЗМІ, всі чотири моделі iPhone 16 матимуть Action Button, яка була ексклюзивною для лінійки Pro з iPhone 15. Нові смартфони також можуть мати нову кнопку, призначену для запису фото та відео, але наразі незрозуміло, чи буде ця функція доступна виключно на моделях смартфонів з приставкою Pro, чи буде доступною й на звичайних моделях iPhone 16.

Нагадаємо, у червні видання Bloomberg повідомляло, що Apple планує оновити свого віртуального помічника Siri. Йдеться про застосування технологій штучного інтелекту.

Підписуйтеся на нас в Telegram телеграм, щоб дізнаватися важливі та цікаві новини першими

Технології і наука, 09.09.2024 12:22