Фото: поліція Львівщини

Спершу поцілив у голову: чоловік розстріляв з рушниці сусідів на Львівщині

На Львівщині 61-річний чоловік з рушниці застрелив 37-річного сусіда та поранив 63-річну сусідку. Вбивця та його жертви сварилися через межу земельної ділянки.

Про це повідомляє поліція Львівської області.

Трагедія трапилася в одному із сіл Самбірського району. Зловмисник, взявши з собою заряджену мисливську рушницю та набої, прийшов на подвір’я до сусідів. Першим пострілом він влучив у голову 37-річному чоловікові, який від поранення загинув на місці. Вдруге нападник вистрелив у ногу 63-річній тещі загиблого. Поки сусід перезаряджав зброю, жінка втекла у будинок та зачинила вхідні двері.

Її чоловік зателефонував медикам та правоохоронцям — в подальшому лікарі провели операцію та врятували пораненій життя.

Зловмисник втік до лісу. За допомогою кінологів та дрона з тепловізором правоохоронці знайшли та затримали втікача. Затриманий вже раніше мав проблеми з законом, зокрема, кидався з сокирою на згаданих сусідів. Чоловік ніде не працював, жив на соціальну допомогу. У нього немає власної сім’ї, проживає в одному будинку з сестрою.

У селі кажуть, що сусіди постійно сварилися за межу. Конфлікт загострився зараз, коли почалася весняна оранка.

Вбивці загрожує до п’ятнадцяти років позбавлення волі. 

Нагадаємо, у столиці житель Києва загинув внаслідок вибуху гранати. Згідно з наявною інформацією, граната здетонувала у руках 29-річного чоловіка, що стало причиною його смерті. Інцидент стався неподалік від дитячого майданчика.

Також повідомлялося, що в Ірпені 43-річний чоловік стріляв із балкона на восьмому поверсі. Інцидент трапився у дворі багатоповерхівки. А в одному із приватних медичних закладів Вінницького району померла пацієнтка. У її вбивстві підозрюють працівника закладу.

Підписуйтеся на нас в Telegram телеграм, щоб дізнаватися важливі та цікаві новини першими

Події, 30.04.2023 19:09