Фото: Facebook-сторінка Джамали

"Справжня магія": Джамала зачарувала фотосесією із синами

Відома співачка Джамала, яка 24 травня народила третю дитину, вже відновилася від пологів. Жінка влаштувала першу фотосесію для новонародженого сина, на якій були також її старші діти.

Джамала оприлюднила ці фото на своїй Instagram-сторінці. Варто зазначити, що артистка має чудовий вигляд, а її старші синочки вже помітно підросли.

На одному з фото можна побачити маленького сина співачки, якого мама загорнула у синю тканину. Дитина лежить на боці так, що обличчя не видно, проте можна помітити, що малюк має світле волосся. 

Дитина Джамали

Фото: Instagram-сторінка Джамали

"Ця дівчина робить чудеса. Так любить дітей, а діти люблять і слухають її. Справжня магія. Дякую", — прокоментувала Джамала роботу фотографа, яка проводила знімання з дітьми артистки. 

Також на оприлюднених фото можна побачити Джамалу, яка тримає на руках новонародженого малюка, а двоє її старших синів стоять поряд з нею. Артистка одягла для знімань широкі джинси та довгу білу сорочку, а своє волосся вона зібрала у високий та тугий хвіст. Для фотосесії співачка обрала яскравий макіяж, який чудово підкреслив її посмішку. 

Діти Джамали

Фото: Instagram-сторінка Джамали

Варто наголосити, що хоч Джамала і народила третього сина 24 травня, але про народження дитини повідомила шанувальникам не одразу. Радісну новину на широкий загал вона повідомила лише 27 травня. Перед пологами співачка встигла презентувати кліп на нову пісню "Люблю". 

Джамала та діти

Фото: Instagram-сторінка Джамали

Нагадаємо, раніше відома українська співачка Камалія розповіла, як ділила майно з екс-чоловіком мільярдером Мохаммадом Захуром, та зізналася, чи вільне її серце зараз. За словами артистки, поки що вони з колишнім чоловіком не обговорювали поділ майна. Камалія навіть не знає, чи будуть вони цим займатися у майбутньому.

Підписуйтеся на нас в Telegram телеграм, щоб дізнаватися важливі та цікаві новини першими

Lifestyle, 07.06.2024 11:47