Фото: Instagram-сторінка Камалії

Камалія розповіла, як поділила майно після розлучення з мільярдером Захуром

Відома українська співачка Камалія розповіла, як ділила майно з екс-чоловіком мільярдером Мохаммадом Захуром, та зізналася, чи вільне її серце зараз.

Про це стало відомо з інтерв'ю співачки "Люкс ФМ".

За словами артистки, поки що вони з колишнім чоловіком не обговорювали поділ майна. Камалія навіть не знає, чи будуть вони цим займатися у майбутньому. Однак екс-подружжя дійшло згоди, що маєток під Києвом, в якому вони раніше жили, перейде у спадок їхнім 10-річним донькам Арабеллі та Мірабеллі. 

"Це спільний будинок, в майбутньому — це будинок наших дітей. Ні, ми ще майно не ділили. Чи плануємо — не знаю", — зазначила вона.

Подробиць особистого життя співачка не розкривала, як і ніяк не прокоментувала чутки про новий роман. Вона не розповіла, чи перебуває нині у стосунках. Проте заінтригувала, що, ймовірно, її серце зараз невільне. 

"Чи вільне моє серце — нехай це буде поки що в секреті", — сказала Камалія.

Артистка наголосила, що після розлучення мала чимало залицяльників. Чоловіки постійно приділяли їй увагу, а деякі навіть кликали заміж. Проте сама співачка не поспішає давати згоду на такі пропозиції, адже їй потрібен час.

"Після розлучення увага полилася, навіть освідчення були. Я ще психологічно не готова вийти заміж. Я думаю, що треба час, аби видихнути", — додала вона.

Варто зазначити, що Камалія та Мохаммад Захур прожили у шлюбі понад 20 років. Пара розлучилася у 2023 році. Екс-подружжя не розкривало причин розриву стосунків. Наразі вони підтримують зв'язок та залишаються друзями. Вони часто з'являються разом на світських заходах та проводить спільний час з доньками. Нині співачка живе в Україні, а колишній чоловік разом з дітьми у Великій Британії.

Нагадаємо, у квітні українська співачка та бізнесвумен Санта Дімопулос розлучається з чоловіком Ігорем Кучеренком після одинадцяти років шлюбуВодночас артистка подякувала своєму чоловіку за їхню спільну доньку, підтримку і неоціненні моменти, які вони разом проживали.

Підписуйтеся на нас в Telegram телеграм, щоб дізнаватися важливі та цікаві новини першими

Lifestyle, 01.06.2024 14:10