Фото: instagram.com/santadimopulos

Відома українська співачка розлучається з чоловіком після 11 років шлюбу

Українська співачка та бізнесвумен Санта Дімопулос розлучається з чоловіком Ігорем Кучеренком після одинадцяти років шлюбу.

Про це вона повідомила на своїй сторінці в соцмережі Instagram. Зокрема, зірка розповіла, що їхня історія тривалістю в 11 років добігла кінця.

"Без драми, без потрясінь та без образ. Ми залишаємось рідними людьми, батьками та справжніми друзями. На жаль, незважаючи на відданість та любов один до одного, ми не змогли зберегти можливість рухатися далі разом. І це нелегко було прийняти попри те, що це був свідомий вибір", — розповіла Санта.

Водночас артистка подякувала своєму чоловіку за їхню спільну доньку, підтримку і безцінні моменти, які вони разом проживали.

"Так, це болісний період, коли я почуваюся вразливою, і через втрату старих смислів і опор шукаю нові шляхи до своєї душі. Це велика відповідальність і перед дітьми. Я зроблю все, щоб цей перехід на новий життєвий етап був максимально безболісний для них. Попри це, я в хорошому контакті з істинною собою і в мене немає сумнівів, що все на краще", — додала співачка.

 

 

Зауважимо, що для Дімопулос це був вже другий шлюб. Вона вийшла заміж за співзасновника мережі спортивних клубів Sport Life Ігоря Кучеренка у 2013 році. Через шість років у пари народилася дочка Софія. Також виконавиця має 15-річного сина Даніеля від шоумена Андрія Джеджули.

Нагадаємо, раніше українська співачка Наталія Могилевська розповіла, як виховує свої двох названих доньок та чого не допускає у стосунках зі своїми дітьми.

Підписуйтеся на нас в Telegram телеграм, щоб дізнаватися важливі та цікаві новини першими

Lifestyle, 02.04.2024 15:50