Фото: depositphotos.com

Спротив повідомляє про економічну кризу на окупованих територіях

На окупованих Росією територіях загострюється економічна криза. Там зростає безробіття та стрімко падає рівень зарплат

Про це повідомляє Центр національного спротиву.

Представники руху наголошують, що росіяни привели на окуповані землі війну та бідність, адже це єдине що може експортувати Москва, крім нафти.

"На ТОТ фіксується зростання безробіття, а середня зарплата падає. Переводи з України заблоковані. Таким чином росіяни роблять місцевих мешканців більш залежних від соціальних виплат окупантів", — йдеться у заяві Спротиву.

У ЦНС закликали повідомляти про зрадників, які допомагають ворогу встановлювати свою владу, до чат-бота, аби кожен поніс покарання за свої злочини.

Раніше ЦНС повідомляв, що загарбники продовжують політику зміни самоідентифікації українських дітей. Для цього тих дітей, яких росіяни не депортували з України, регулярно вивозять на "освітні заходи" до Російської Федерації.

Нагадаємо, за даними Нацспротиву, на тимчасово окупованих територіях росіяни погрожують відбирати житло у місцевих мешканців. Це стосується тих українців, які не переоформили його згідно із законодавством Російської Федерації.

Також російські загарбники привласнили майже 500 підприємств на тимчасово окупованих територіях України. У такий спосіб вони продовжують економічний терор.

У Нацспротиві також заявили, що з початку 2024 року на захоплених окупантами територіях України зафіксовано близько трьох сотень затримань місцевих жителів. Йдеться про справжнє викрадення наших громадян.

Підписуйтеся на нас в Telegram телеграм, щоб дізнаватися важливі та цікаві новини першими

Війна, 01.04.2024 21:25