Наслідки обстрілу в Дніпрі. Джерело: Telegram-канал Миколи Лукашука

"Стіни ходили ходуном": працівниця пошкодженого ТЦ у Дніпрі розповіла про ранкову атаку

Працівниця одного із магазинів торгового центру у Дніпрі, який окупанти обстріляли у середу, 3 липня, розповіла російську атаку.

У коментарі "Суспільному" вона заявила, що коли вона прийшла на роботу, то у місті почали лунати вибухи.

"Я вже прийшла на роботу. Побачила повідомлення в телефоні, що негайно в укриття. Закрила усе й пішла, але не встигла дійти до укриття — почалися прильоти. Я бачила, як усе сиплеться, двері випадають. У мене шок, досі руки трусяться. Гучно було, стіни ходили ходуном. У всіх паніка. Ніхто не знає, куди бігти", — зазначила вона.

Також постраждала попросила у працівників швидкої виміряти їй тиск після чого, медики надали потерпілій необхідну допомогу.

Що відомо про обстріл Дніпра 3 липня

За даними очільника Дніпропетровської ОВА Сергія Лисака, внаслідок атаки загинули четверо осіб. За попередньою інформацією, відомо про 34 постраждалих, серед них — 14-річна дівчинка. Через атаку дронами та ракетами у Дніпрі сталося декілька пожеж.

"У людей здебільшого осколкові поранення та різані рани. Забої та переломи. Третина з них – у лікарні. Стан двох місцевих медики оцінюють як важкий", — зазначив Лисак.

Нагадаємо, 3 липня російські окупаційні війська обстріляли Дніпро. Внаслідок атаки є жертви. Пошкоджено декілька будівель, у місті тривають рятувальні роботи.

Підписуйтеся на нас в Telegram телеграм, щоб дізнаватися важливі та цікаві новини першими

Війна, 03.07.2024 13:31