Наслідки обстрілу в Дніпрі. Джерело: Telegram-канал Миколи Лукашука

Обстріл Дніпра: влада повідомила про загиблих і поранених цивільних мешканців (фото)

Російські окупанти в середу, 3 липня, зранку, обстріляли Дніпро. Внаслідок атаки є жертви. Пошкоджено декілька будівель, у місті тривають рятувальні роботи.

Про це повідомили міський голова Дніпра Борис Філатов, начальник Дніпропетровської обласної військової адміністрації Сергій Лисак і голова Дніпропетровської обласної ради Микола Лукашук.

"На жаль, є загиблі цивільні…", — написав Філатов.

Згодом, побувавши на місці подій, він уточнив, що, на жаль, відомо про трьох загиблих і 18 постраждалих. Серед них — дитина.

"Всі служби продовжують працювати", — запевнив міський голова Дніпра.

За даними голови Дніпропетровської ОВА, внаслідок атаки загинули троє осіб. За попередньою інформацією, відомо про 18 постраждалих, серед них — 14-річна дівчинка. Через атаку дронами та ракетами у Дніпрі сталося декілька пожеж.

Голова Дніпропетровської облради Микола Лукашук підтвердив, що через атаку пошкоджено один із торгових центрів. Також пошкоджені автомобілі та заправна станція.

Нагадаємо, раніше різні джерела інформації повідомляли, що зранку в Дніпрі пролунали вибухи. За попередньою інформацією, в місті є пошкодження будівель, зокрема, лікарні та торговельного центру.

Підписуйтеся на нас в Telegram телеграм, щоб дізнаватися важливі та цікаві новини першими

Війна, 03.07.2024 11:40