Фото ілюстративне зі соцмереж

У Дніпрі пролунали вибухи: внаслідок рашистської атаки пошкоджений корпус лікарні та торговельний центр

У середу, 3 липня, зранку в Дніпрі пролунали вибухи. За попередньою інформацією, в місті є пошкодження будівель, зокрема, лікарні та торговельного центру.

Про це повідомило "Суспільне". Журналісти розповіли з посиланням на місцевих мешканців, що перший звук вибуху пролунав о 08:45.

У Повітряних силах Збройних сил України попереджали про рух ракет та БпЛА в бік Дніпра й області. Згодом у місті було чутно ще приблизно 10 вибухів.

Після вибухів у місті видно задимлення. Також після вибухів у Дніпрі пошкоджено один з торговельних центрів. Біля одного з медичних закладів міста спалахнула пожежа. В одному з приміщень видно задимлення. Як розповіла директорка закладу, наразі інформації про поранених чи загиблих немає.

"Перебувайте в укриттях до закінчення тривоги", — закликав начальник голови Дніпропетровської обласної військової адміністрації Сергій Лисак у своїх соціальних мережах.

Нагадаємо, нещодавно в Дніпрі впродовж декількох днів тривала пошуково-рятувальна операція після російського ракетного удару 28 червня. За час робіт рятувальники розібрали та вивезли 750 тонн будівельних конструкцій і сміття.

Підписуйтеся на нас в Telegram телеграм, щоб дізнаватися важливі та цікаві новини першими

Війна, 03.07.2024 10:36