Фото: Риа-новости

Стовп чорного диму видно у всьому місті: у Нижньому Новгороді горить завод (фото, відео)

Вранці 29 червня в місті Нижній Новгород, що в Росії, зайнялася масштабна пожежа. Вогонь спалахнув на території заводу лакофарбових матеріалів.

Про це повідомляють російські ЗМІ.

Зазначається, що перед пожежею місцеві жителів почули гучний вибух. Після цього над містом з'явився стовп чорного диму, який помітно у різних районах міста.

У російському відомстві заявили, що пожежа спалахнула на території заводу з виробництва лакофарбових матеріалів "Бальзам". Там виробляють хімічні товари, зокрема смоли, лаки, емалі, каніфолі тощо.

"Горить фура та кілька гаражів. До гасіння пожежі залучаються 51 особа та 14 одиниць техніки. Подальша інформація уточнюється", — йдеться в повідомленні. 

Нагадаємо, у тимчасово окупованому Криму загорілися склади російських окупантів. Вогонь спалахнув в розташуванні рашистів поблизу населених пунктів Токарєво та Шубіно Кіровського району. Місцеві повідомляють, що горить склад паливно-мастильних матеріалів. Водночас окупаційна "влада" переконує, що пожежа спалахнула на закинутому сміттєзвалищі.

Раніше ми писали, що у центрі російського Бєлгорода сталася пожежа в елітному житловому комплексі "Слов'янський" на Свято-Троїцькому бульварі. Загоряння виникло на даху будинку й розповсюдилося на інші приміщення.

Підписуйтеся на нас в Telegram телеграм, щоб дізнаватися важливі та цікаві новини першими
Світ, 29.06.2023 12:22