Фото: Нацполіція

Стрілок записав передсмертне відео: з'явилися нові подробиці вбивства двох дівчат у Вінниці

Днями у Вінниці трапилася жахлива трагедія. Під час конфлікту чоловік застрелив свою дружину її подругу, а після інциденту покінчив життя самогубством. Проте стрілок встиг записати передсмертне відео.

Що відомо про трагедію

Вранці 13 червня у спальному районі Вінниці у квартирі чоловік через конфлікт на ґрунті особистих відносин стріляв у двох жінок: у дружину та її подругу. Після цього він втік. Поранена 19-річна дівчина встигла викликати швидку, однак була не в змозі відчинити двері лікарям та поліції, тож потрапити у квартиру на третьому поверсі правоохоронці змогли через вікно.

Внаслідок вогнепальних поранень 18-річна дружина злочинця загинула. Подругу вбитої у важкому стані госпіталізували. Проте врятувати дівчину не вдалося.

Після вбивства 23-річний чоловік пішов у безлюдну прибережну зону обласного центру, де вистрелив собі в голову. Його знайшли на березі річки Південний Буг.

Що відомо по вбивцю

За інформацією ТСН, чоловіка звали Михайло. Він з минулого року мав статус учасника бойових дій та увесь цей час воював на передовій. Водночас пістолет з якого стріляв чоловік не закріплений за військовою частиною. Також, як наголосили у прокуратурі, вбивця перед тим, як скоїти самогубство, записав передсмертне відео.

"Даному військовослужбовцю ця зброя, пістолет не видавався, крім того, взагалі на обліку у військовій частині така зброя відсутня. Є передсмертний відеозапис в якому він признається у вбивстві називає мотиви і також там з ним був пістолет ТТ, яким він вчинив дане вбивство", — каже керівник Вінницької спеціалізованої прокуратури у сфері оборони Олексій Рихлюк. 

Проте, з якої причини чоловік скоїв злочин, у прокуратурі не розповіли.

Ким були загиблі дівчата

Видання "20 хвилин" в ході власного розслідування дізналось, що дівчат звати Наталія та Віра. Вони були блогерками, вели стріми в TikTok. Зокрема, в прямому ефірі дівчата спілкувалися із росіянами, які підтримують війну в Україні та висміювали "руський мір".

Друг чоловіка, який застрелив дівчат, пригадав, що Михайло дуже ревнував свою 18-річну дружину Наталю. Відтак, можливо на підґрунті ревнощів і сталася трагедія.

"Він її дуже ревнував, і через те, що він втратив побратима, то дуже міг швидко розізлитися. Сприймав близько до серця все, що про нього погане говорили", — каже товариш.

Нагадаємо, наприкінці квітня у Харкові чоловік з рушниці застрелив дружину та 28-річну доньку. 

Підписуйтеся на нас в Telegram телеграм, щоб дізнаватися важливі та цікаві новини першими

Події, 17.06.2024 18:20