Фото: соцмережі

У Харкові чоловік з рушниці застрелив дружину та доньку

У Харкові чоловік з рушниці застрелив дружину та 28-річну доньку. Вбивцю затримано. 

Про це повідомила прес-служба Харківської обласної прокуратури.

За даними слідства, 24 квітня 2024 року ввечері підозрюваний прийшов до свого будинку у Харкові, де перебувала його 46-річна дружина та 28-річна донька. Між подружжям часто виникали сварки, бо чоловік систематично зловживав азартними іграми.

"Через програші постійно сварився з дружиною, вчинював відносно неї домашнє насильство, вимагаючи гроші. Вкотре програвши велику суму, він знову почав ображати жінку та нецензурно лаятись", — зазначили в прокуратурі.

Проте у цей вечір сварка закінчилась трагедією. Чоловік взяв мисливську рушницю та застрелив дружину. В цей час з кімнати вибігла донька, він перезарядив рушницю та також її вбив. Після цього злочинець втік з будинку.

Затримання вбивці

За даними прокуратури, 25 квітня правоохоронці затримали чоловіка. Він переховувався на горищі одного з гуртожитків у Харкові.

Наразі вирішується питання щодо обрання підозрюваному запобіжного заходу у вигляді тримання під вартою. Чоловік вже притягувався до відповідальності за домашнє насильство стосовно своєї дружини.

Усі фото: Харківська обласна прокуратура

Усі фото: Харківська обласна прокуратура

Нагадаємо, нещодавно на Київщині 30-річний чоловік до смерті побив рідну тітку. Злочинця затримали правоохоронці, йому загрожує до 15 років позбавлення волі.

Підписуйтеся на нас в Telegram телеграм, щоб дізнаватися важливі та цікаві новини першими

Події, 26.04.2024 14:57