"Так буває": ГУР прокоментувало нічну атаку дронів на Москву

Представник Головного управління розвідки Міністерства оборони України Андрій Юсов прокоментував атаки дронів на Москву, які відбулися вночі 4 липня. 

Про це він повідомив в ефірі телемарафону.

Він зауважив, що "так буває" й інколи у країни-агресорки стаються подібні інциденти. Проте ГУР "традиційно не коментує те, що відбувається у Москві".

"Якщо говорити про Москву, то ми традиційно не коментуємо це. Але так буває. Якщо російська 45-та бригада спецназу займається диверсіями в українському тилу, то це означає, що щось може прилетіти по Москві. Так трапляється", — сказав він в ефірі національного телемарафону.

Нагадаємо, вночі 4 липня у Підмосков'ї дрон-камікадзе атакував військову частину. Інцидент стався у місті Кубинка близько четвертої години ранку. Також цієї ночі і у Москві лунали вибухиПропагандисти повідомляють, що причиною вибухів стали два безпілотники, які збили ППО. Через атаку дронів, пасажирські літаки з Шарм-ель-Шейха, Дубая, Махачкали, Челябінська та Новосибірська, які летіли у Внуково, почали перенаправляти в інші аеропорти. 

Російське Міноборони прокоментувало нічну атаку безпілотників на Москву. У відомстві переконують, що нібито Україна атакувала Московську область п'ятьма безпілотниками, але нібито всіх їх збили. У Міноборони РФ запевняють, що постраждалих і руйнувань немає.

Підписуйтеся на нас в Telegram телеграм, щоб дізнаватися важливі та цікаві новини першими

Війна, 04.07.2023 17:19