Танцювали на могилах військових: у Києві затримали двох сестер

Поліцейські відкрили кримінальне провадження щодо інциденту у Києві, який стався напередодні. Двоє дівчат влаштували танці на могилах військовослужбовців. Відео потрапило у соціальні мережі, а вже менш ніж за годину правоохоронці затримали "танцівниць".

Про це повідомили у прес-службі Міністерства внутрішніх справ. 

"Відео, де дівчата танцюють на могилах військовослужбовців, потрапило до соціальних мереж. Його правоохоронці виявили під час моніторингу й оперативно відреагували", — йдеться у повідомленні.

Тим часом у поліції Києва розповіли, що двоє сестер прийшли на Лісове кладовище та вирішили таким чином "вшанувати" памʼять загиблих захисників України.

Правоохоронці вже встановили особи двох мешканок Києва, які вчинили правопорушення. Невдовзі їм мають оголосити про підозру. Киянкам загрожує обмеження або позбавлення волі на строк від трьох до пʼяти років.

Додамо, раніше у Дніпрі підлітки влаштували фотосесію на кладовищі. Троє дівчат залазили на хрести, фотографувалися та знімали відео, яке опублікували соціальних мережах. За таку поведінку дітей довелось відповідати їхнім батькам.

Нагадаємо, четверо підлітків-вандалів вчинили наругу над могилою загиблого воїна у селі Івахни Уманського району. Вони зняли з надгробка прапор України, який встановили на знак пошани.

Підписуйтеся на нас в Telegram телеграм, щоб дізнаватися важливі та цікаві новини першими

Суспільство, 25.08.2023 10:30