Фото: ілюстративне. Джерело: landforcesofukraine

Тарнавський повідомив про значні втрати росіян на Таврійському напрямку

За минулу добу на Таврійському напрямку ворог втрати 172 бойовиків убитими, пораненими та полоненими, а також 20 одиниць техніки.

Про це повідомив командувач оперативно-стратегічного угруповання військ "Таврія" Олександр Тарнавський.

"На Таврійському напрямку триває робота Сил оборони. Загалом, протягом минулої доби ворог 13 разів атакував наші позиції та здійснив 788 обстрілів, завдав 1 ракетного та 24 авіаударів", — розповів він.

Артилерійські підрозділи Сил оборони Таврійського напрямку за добу виконали 1 218 вогневих завдань. Втрати ворога склали 172 особи (безповоротні — 63, поранені — 106, полонені — 3).

"Знищено 20 одиниць військової техніки противника. Зокрема, 2 танки, 2 ББМ, 7 артилерійські системи та міномети, 2 БпЛА, 5 одиниць автомобільної техніки та 2 одиниці спеціальної техніки. Також знищено 3 склади боєприпасів та 1 пункт управління ворога", — додав Олександр Тарнавський.

Нагадаємо, що Збройні сили України здобули тактичного успіху на південному фронті. Наші воїни ведуть наступальні операції у бік Мелітополя. Вони прорвали першу лінію оборони ворога на Півдні країни та продовжують просуватися вперед. Хоча на другій лінії оборони російських окупантів щільність мінних полів менша, ніж на першій, вона може містити мережу підземних лабіринтів.

Підписуйтеся на нас в Telegram телеграм, щоб дізнаватися важливі та цікаві новини першими

Війна, 05.09.2023 15:39