Фото ілюстративне зі соцмереж

Терор не припиняється: рашисти знову атакували Одещину, є влучання

У вівторок, 9 квітня, російські окупанти завдали ударів ракетами по Одещині. Ймовірно, йдеться про використання Х-59, цю зброю рашисти застосовують доволі часто.

Про це повідомили Сили оборони Півдня України.

"Ворог не припиняє терор. Ввечері російські окупаційні війська знову здійснили ракетну атаку по Одещині", — йдеться в повідомленні.

Українські військові додали, що з літака тактичної авіації, з акваторії Чорного моря, ворог завдав ударів ракетами, ймовірно Х-59, по Одещині.

"Сили протиповітряної оборони знищили дві ракети над морем. На жаль, є влучання по відкритій території інфраструктурного об'єкта. Пошкоджено адміністративні та технічні приміщення", — додали в Силах оборони Півдня України.

Українські військові також наголосили, що люди не постраждали.

"Пам'ятайте! Ворог — злочинець. Буде продовжувати терор, застосовуватиме різні тактики та види зброї. Будьте уважні й обережні! Переходьте в укриття, дбайте про свою безпеку та ваших близьких", — зазначається в повідомленні.

Раніше 9 квітня російські війська атакували прибережно-рекреаційну зону на Одещині, ймовірно, "Іскандером".

Нагадаємо, що ввечері у вівторок, 9 квітня, в Одесі лунали вибухи. У місті та області оголошували повітряну тривогу у зв'язку з російською ракетною атакою.

Підписуйтеся на нас в Telegram телеграм, щоб дізнаватися важливі та цікаві новини першими

Війна, 09.04.2024 23:57