Терористи 17 разів обстрілювали українські позиції

27 ЛИПНЯ 2017 08:32

Загалом за минулу добу, російсько-терористичні війська 17 раз відкривали вогонь по позиціях українських військових. Про це передає TrueUA з посиланням на сторінку прес-центру штабу АТО у мережі Facebook.

 

«На Донецькому напрямку бандити двічі били по позиціях сил АТО з гранатометів і стрілецької зброї в районі Авдіївки. На Маріупольському напрямку великокаліберні кулемети ворога працювали неподалік селищ Водяне та Мар’їнка. Зі стрілецької зброї злочинці обстрілювали наші укріплення в Золотому та Станиці Луганській, що на Луганському напрямку. А з озброєння БПМ били по Новозванівці», – йдеться у повідомлені.

 

Також зазначається, що на противагу зменшенню кількості обстрілів, останнім часом противник активізує розвідувальну діяльність. Так лише минулої доби, українські військові зафіксували політ 4 безпілотників противника.

 

Крім того, українські захисники, за допомогою тепловізору, виявили розвідгрупу противника яка вивчала позиції сил АТО в районі селища Миколаївка. Після попереджувального вогню, бойовики, не вступаючи у бій відійшли.

Події, 27.07.2017 08:32