Терористи проводять стрільби у населених пунктах – розвідка

08 СЕРПНЯ 2017 10:35

Злочинні дії російських окупаційних військ спричиняють постійне зростання кількості невиправданих матеріальних та людських втрат, у т.ч. серед пересічного місцевого населення.

Як повідомляє TrueUA, з посиланням на  Головне управління розвідки Міноборони, за рішенням командування 4 окремої мотострілецької бригади (Алчевьк) 2 АК (Луганськ) ЗС РФ проводились заняття практичних стрільб на необладнаній ділянці місцевості поблизу населеного пункту Кадіївка.

«У результаті порушень правил організації стрільб було обстріляно декілька приватних будинків, отримала кульове поранення цивільна особа. Звернення населення до так званих «правоохоронних органів» залишились без уваги», – йдеться у повідомлені.

Також зазначається, що противник продовжує зазнавати втрати особового складу у зв’язку з низьким рівнем підготовки та халатністю військовослужбовців. Під час висування на передову позицію для здійснення обстрілів сил АТО одного з підрозділів 3 окремої мотострілецької бригади (Горлівка) 1 АК (Донецьк) ЗС РФ водій-механік не справився з керуванням, що спричинило перекидання та займання бойової машини піхоти. Внаслідок детонації боєприпасів два військовослужбовця загинуло, ще три отримали важкі поранення.

Події, 08.08.2017 10:35