Фото: росЗМІ

Тезка Зеленського очолить список "Єдиної Росії" на вибори в Думу

У Смоленській області Російської Федерації відбувся скандал навколо одного із депутатів міської ради Олександра Зеленського. Тезку українського президента висунула на вибори в обласну Думу партія "Единая Россия". 

Про це повідомляють росЗМІ.

Зазначається, що під час зустрічі губернатора з виборцями один з її учасників звернув увагу на присутність у списках кандидата Зеленського. На думку літнього чоловіка, такий збіг "є образливим для учасників СВО та патріотів". Він заявив, що кандидат має змінити прізвище або його мають виключити із списків виборців.

Проте у регіональному відділенні "Единой России" заявили, що прізвище не може бути підставою для зняття з виборів, а за своїх однопрізвищників депутат відповідальності не несе.

Нагадаємо, раніше прес-секретар російського диктатора Дмитро Пєсков заявив, що Володимира Путіна переоберуть на президентських виборах 2024 року. Йому вже пророкують результат у понад 90 відсотків голосів. Популярність Пагресора впала єдиний раз у вересні минулого року, коли у Російській Федерації було оголошено часткову мобілізацію. За словами директора "Левада-центру" Дениса Волкова, тоді падіння підтримки президента Росії було найбільшим за 30 років опитувань — приблизно з 80% до 50%

Підписуйтеся на нас в Telegram телеграм, щоб дізнаватися важливі та цікаві новини першими

Світ, 16.08.2023 20:11