Фото: Офіс президента

Тимошенко підтвердив, що написав заяву на звільнення з ОП

Заступник голови Офісу президента Кирило Тимошенко підтвердив, що написав заяву на звільнення з Офісу президента. Тимошенко продемонстрував фото заяви.

Про це він написав у Telegram.

У своєму пості, Тимошенко подякував своїм колегам за співпрацю, але причину звільнення не пояснив.

"Дякую Президенту України Володимиру Зеленському за довіру і можливість робити добрі справи кожного дня і кожної хвилини.
Дякую кожному очільнику обласних військових адміністрацій. Ми з вами змогли побудувати найпотужнішу команду в країні. Ви дійсно круті. Ви справжні воїни світла! Дякую мерам міст. За конструктив в суперечках. Дякую крутій команді  Директорату з питань регіональної політики Офісу Президента. Без вас нічого б не було. Дякую всім українцям за довіру до нашої справи. Дякую ЗСУ — що вберегли і бороните нашу країну",
 — написав Тимошенко та додав фото із заявою.

Тимошенко написав заяву про звільнення з посади

Скандал, пов'язаний з Тимошенком

Наприкінці 2022 року журналісти BIHUS info повідомили, що Кирило Тимошенко їздить на позашляховику Chevrolet Tahoe, який компанія General Motors передала Україні для вивезення громадян із зони бойових дій і гуманітарних місій. Сам посадовець це пояснив тим, що їздить на транспортному засобі у деокуповані райони, а машина перебуває на балансі Державного управління справами.

Нагадаємо, 23 січня стало відомо, що заступник голови Офісу президента Кирило Тимошенко нібито написав заяву про звільнення з посади. Ймовірно, замість нього на посаду призначать очільника військової адміністрації Київської області Олексія Кулебу.

Події, 24.01.2023 08:20