Токіо і Сеул відповіли КНДР!!!

10 СЕРПНЯ 2017 13:16

Як повідомляє TrueUA з посиланням на EuroNews,  Японія не виключає, що збиватиме північнокорейські ракети, якщо Пхеньян вирішить запустити їх у бік тихоокеанського острова Гуам, де знаходяться військові бази США.   

Таку думку висловив міністр оборони Японії Іцунорі ОНОДЕРА. План підготовки ракетного удару по Гуаму в японському кабінеті називають провокацією, але підтримують готовність до будь-якого розвитку подій.   

Генеральний секретар японського кабінету міністрів Есіхіде СУГА : «Наш уряд готується до всіляких ситуацій, які можуть зажадати евакуації, або захисту наших громадян як в Японії, так і за кордоном. Ми обмірковуємо різні сценарії і збираємо інформацію, готуємо транспортні засоби і піклуємося про безпеку нашого народу.»  

Негайно відповісти на будь-яку провокацію з боку Пхеньяну готовий і Сеул.   

Про це заявив офіційний представник Комітету начальників штабів Республіки Корея Але Чже ЧХОН:  

«Якщо Північна Корея проігнорує наше попередження і продовжить провокації, вона зіткнеться з рішучим і потужним ударом у відповідь як з боку наших військових, так і військового союзу США і Південної Кореї».   

Пхеньян активно розвиває свою ракетну програму.  

У минулому місяці КНДР двічі провела випробування балістичних ракет, що викликало гостру реакцію з боку міжнародного співтовариства.

 

 

Світ, 10.08.2017 13:16