Фото: Національна поліція

Трагедія на Житомирщині: під час пожежі в квартирі загинуло немовля

У середу, 18 жовтня, у Бердичеві Житомирській області спалахнула пожежа у багатоквартирному будинку. Унаслідок цього загинула півторамісячна дитина.

Про це повідомляє Державна служба з надзвичайних ситуацій.

"Загоряння сталося сьогодні зранку у квартирі дев'ятиповерхового житлового будинку в місті Бердичів. Ще до прибуття рятувальників власник квартири передав через вікно жінці, яка винаймала в нього кімнату, її двох дітей (2020 та 2022 р.н.) та сам зміг вибратися", — йдеться у повідомленні.

Зазначається, що, коли рятувальники прибули на місце події, квартира була повністю охоплена вогнем. Мати з дітьми перебувала на подвір’ї, проте, за її словами, у середині оселі знаходилася ще одна маленька дитина.

Фото: Національна поліція

"Рятувальники зайшли у квартиру та в колисці виявили немовля. Півторамісячного хлопчика одразу винесли з палаючої будівлі. На жаль, він вже був без ознак життя", — зазначили в ДСНС.

Пожежу ліквідовано, її причина наразі встановлюється.

Нагадаємо, 7 жовтня у Вінницькій області через пожежу загинуло двоє дітей, ще трьох було врятовано. Трагедія сталася близько 17:00 у двоповерховому житловому будинку у селі Верхівка.

Підписуйтеся на нас в Telegram телеграм, щоб дізнаватися важливі та цікаві новини першими

Події, 18.10.2023 14:17