Трагедія у Броварах: стало відомо, коли прощатимуться із загиблим керівництвом МВС

Прощання із загиблим внаслідок авіакатастрофи у Броварах Київської області 18 січня керівництвом Міністерства внутрішніх справ відбудеться у суботу, 21 січня. Воно пройде в Українському домі у Києві.

Про це повідомляє ТСН.

Відомо, що під час падіння літака загинули 14 людей. Серед них й очільник Міністерства внутрішніх справ Денис Монастирський та його перший заступник Євген Єнін.

Частина потерпілих від падіння гелікоптера в місті Бровари Київської області — вже в дорозі в зарубіжні клініки. Це двоє дорослих і двоє дітей. Ще двоє — вирушать найближчим часом.

Місцеві кажуть, що пілоту гелікоптера вдалося уникнути більшої кількості жертв, адже падіння відбулося не на будинок.

трагедія у Броварах

Фото: "Магнолія ТВ"

Нагадаємо, 18 січня вранці у Броварах поруч із дитячим садком та житловим будинком впав гвинтокрил. У будівлях перебували люди. Серед загиблих — керівництво Міністерства внутрішніх справ: очільник МВС Денис Монастирський, перший заступник міністра Євгеній Єнін та державний секретар Юрій Лубкович. Також загинула одна дитина, десятки осіб — поранені.

У будівлі дитячого садка завершено пошуково-рятувальні роботи. Служба безпеки України розпочала досудове розслідування за фактом падіння гелікоптера в Броварах. Слідчі розглядають декілька версій.

Читайте також: Віддано служили державі. Що відомо про загиблих у авіакатастрофі в Броварах посадовців МВС

Суспільство, 20.01.2023 13:48