Фото: Дональд Трамп і Віктор Орбан. Джерело – Getty Images / Global Images Ukraine

Трамп на дебатах з Гарріс розхвалив Орбана: що сказав одіозний політик

Колишній президент США і чинний кандидат на пост глави держави Дональд Трамп під час дебатів з Камалою Гарріс розхвалив Віктора Орбана. Він назвав главу угорського уряду "одним з найшановніших людей".

Трансляцію дебатів у США вів канал ABC News.

У ході дебатів Камала Гарріс дорікнула Трампу тим, що багато впливових людей світу "насміхаються з нього", а деякі з військових керівників, за її словами, називали екс-президента США "ганьбою".

Апелюючи на це звинувачення Дональд Трамп згадав, як про нього позитивно висловлювався глава уряду Угорщини Віктор Орбан. Екс-президент США заявив, що, за словами Орбана, Трампа будуть боятися Росія та Китай. Для цього політику необхідно стати президентом країни.

"Дивіться, це сказав Віктор Орбан. Він сказав, що людиною, яку найбільше поважають і якої найбільше бояться, є Дональд Трамп", — сказав він, додавши, що Орбан є "одним з найшановніших людей".

Нагадаємо, що 8 березня кандидат у президенти США Дональд Трамп прийняв угорського прем'єр-міністра Віктора Орбана у своєму маєтку Мар-а-Лаго у Флориді.

Варто зазначити, що колишній президент США і чинний кандидат на пост глави держави Дональд Трамп під час дебатів з Камалою Гарріс 11 вересня уник чіткої відповіді на питання про перемогу України у війні з Російською Федерацією. Політик хоче, щоб бойові дії між країнами завершилися.

Підписуйтеся на нас в Telegram телеграм, щоб дізнаватися важливі та цікаві новини першими

Світ, 11.09.2024 09:41