Фото: Instagram Паулу Фонсеки

Тренер "Мілана" прийшов на прес-конференцію зі значком прапора України (фото)

У понеділок, 8 липня, головний тренер футбольного клубу "Мілан" Паулу Фонсека з'явився на першій прес-конференції у піджаку зі значком прапора України. Ймовірно, наставник таким чином хотів підтримати Україну після сьогоднішнього масованого обстрілу з боку Російської Федерації.

Відповідне відео з'явилось на офіційному сайті "Мілана".

На оприлюднених кадрах Паулу Фонсека разом зі Златаном Ібрагімовічем відповідає на питання журналістів. На лівому нагрудді головного тренера "россонері" помітно значок прапора України.

Паулу Фонсека з'явився на прес-конференції Мілана зі значком прапора України

Скріншот з відео

Варто зазначити, що дружиною португальського наставника є громадянка України. З 2016 до 2019 року Фонсека очолював донецький "Шахтар".

Раніше українська тенісистка Еліна Світоліна провела поєдинок четвертого кола "Вімблдону". На цьому етапі наша землячка розгромила представницю Китаю Ван Сінюй. Вже у післяматчевому інтерв'ю Еліна Світоліна зі сльозами на очах сказала, що сьогоднішній день є дуже важким для українців, маючи на увазі масований обстріл українських міст.

Обстріл Києва 8 липня: що відомо

Під час масованого обстрілу Києва в понеділок, 8 липня, російські окупанти запустили ракети в різні райони столиці України, де лунали вибухи та відбулися влучання в об’єкти громадської інфраструктури.

Серед об’єктів, у які влучили російські терористи під час атаки на столицю — дитяча лікарня "Охматдит". Зараз там тривають рятувальні роботи, люди допомагають розбирати завали.

Окрім того, під час масованого обстрілу Києва російські терористи поцілили по житловому будинку Шевченківського району. За словами міського голови Віталія Кличка, внаслідок удару пошкоджені підʼїзди. Один під'їзд зруйновано. Там відбувається евакуація мешканців.

У Голосіївському та Шевченківському районах столиці були зруйновані або пошкоджені три трансформаторних підстанції ДТЕК. Також пошкоджені електромережі.

У другій половині дня ворог здійснив повторну атаку на столицю. Падіння уламків зафіксовано у Дніпровському районі столиці. Відбулося часткове руйнування будівлі медичного центру. Відомо про загиблих та травмованих. На місці працюють рятувальники.

Нагадаємо, 8 липня внаслідок терористичної атаки на київський медичний заклад "Охмадит", загинула 30-річна лікарка зі Львова Світлана Лук'янчук. Вона працювала нефрологом.

Підписуйтеся на нас в Telegram телеграм, щоб дізнаватися важливі та цікаві новини першими

Спорт, 08.07.2024 19:27