Скрін з відео

Три завдання на Сумському напрямку: Наєв відвідав позиції українських військових на Півночі

Командувач Об'єднаних сил Збройних сил України генерал-лейтенант Сергій Наєв побував на позиціях українських військових на Сумському напрямку. Він назвав три головні завдання на цій ділянці фронту.

Про це генерал повідомив у своїх соцмережах.

"Працював на Сумському напрямку. Спілкувався з командиром угруповання, особовим складом на командних пунктах бригад і окремих батальйонів", — розповів він.

Сергій Наєв чітко визначив головні завдання: перше — підвищення безпеки цивільного населення, друге — недопущення дій диверсійно-розвідувальних сил на цьому напрямку, третє — будь-які засоби повітряного нападу, що рухаються Сумщиною, мають збиватись.

"Ефективність системи ППО має бути підвищена. Командири чітко усвідомили поставлені завдання. Вони розуміють, що я їх обов’язково перевірю", — додав він.

Останнім часом кількість обстрілів прикордонних територій Сумської області, що межує з Росією на Півночі та Сході, збільшилася. Особливо часто російські війська влаштовують обстріли Білопілля та найближчих населених пунктів.

Нагадаємо, що в Білорусі 1 вересня розпочалися навчання Організації договору про колективну безпеку (ОДКБ). У зв'язку з цим українські військові посилили пильність на всіх позиціях, адже Збройні сили України розуміють, що від ворога можна очікувати все, що завгодно. Зокрема, навчання можуть бути використані як легітимізація нарощування військової присутності.

Підписуйтеся на нас в Telegram телеграм, щоб дізнаватися важливі та цікаві новини першими

Війна, 05.09.2023 11:14