Фото: wcu-network.org.ua

Ще в одній області через негоду у понеділок діти навчатимуться дистанційно

У Київській області у понеділок, 27 листопада, через погіршення погодних умов школи переведено на дистанційне навчання.

Про це повідомила Київська обласна військова адміністрація. Таке рішення ухвалили на оперативному засіданні комісії ТЕБ та НС.

"Школи Київщини в понеділок, 27 листопада, працюватимуть у дистанційному режимі. Дитсадки працюватимуть у звичному режимі", — йдеться у повідомленні.

Зазначається, що у понеділок через сильні снігопади рух на дорогах може бути ускладнений. Тому влада закликає громадян не виходити без нагальної потреби. 

"Звертаємося, до кожного жителя Київщини: якщо є можливість перечекати негоду вдома  залишайтеся і не наражайте себе на небезпеку", — наголосили у КОВА.

Нагадаємо, в Одесі через негоду у понеділок, 27 листопада, школи проведуть дистанційні заняття. Водночас дитячі садки працюватимуть у режимі чергових груп.

Додамо, за прогнозами синоптиків, 27 листопада, погода в Україні може знову погіршитися. Пориви вітру становитимуть 17-22 м/с (І рівень небезпечності, жовтий). Зокрема, у Київській, Кіровоградській і Полтавській областях значний сніг (І рівень небезпечності, жовтий), у Чернігівській, Сумській та Черкаській областях сильний сніг, снігові замети (II рівень небезпечності, помаранчевий). 

Підписуйтеся на нас в Telegram телеграм, щоб дізнаватися важливі та цікаві новини першими

Суспільство, 26.11.2023 18:54