Фото: Pixabay

Негода в Одесі: школи у понеділок переходять на дистанційне навчання

В Одесі через негоду у понеділок, 27 листопада, школи проведуть дистанційні заняття. 

Про це повідомив голова Одеської обласної військової адміністрації Олег Кіпер.

"У зв'язку з різким погіршенням погодних умов, піклуючись про збереження здоров’я дітей та належну організацію освітнього процесу, завтра, 27 листопада 2023 року, всі заклади освіти переходять на дистанційну форму навчання", — йдеться у повідомленні.

Водночас дитячі садки працюватимуть у режимі чергових груп. За словами Кіпера, наразі дистанційне навчання вводиться лише на один день.

"Поки на один день, проте у разі продовження ускладнення погоди, дистанційне навчання може бути продовжено. Тож про подальший графік роботи навчальних закладів буде повідомлено додатково", — йдеться у повідомленні.

За словами голови ОВА, станом на 15:00 до райвідділів поліції надійшло 37 повідомлень про аварії, з яких три повідомлення з потерпілими. Загиблих та госпіталізованих немає. Ще 34 повідомлення надійшли про ДТП без потерпілих.

Нагадаємо, 26 листопада в Одесі та області різко погіршилася погода. На дорогах утворилася ожеледиця, регіон засипало снігом. Через посилення негоди рух на автодорозі М-15 Одеса — Рені в напрямку на Бухарест перекрито для всіх видів транспорту. Крім того, в Білгород-Дністровському районі зі снігового замету витягли автомобіль швидкої допомоги. 

Також в Одеській області через негоду без світла залишився 131 населений пункт. Зокрема, у регіоні внаслідок погіршення погодних умов сталося аварійне відключення обладнання на одній із високовольтних підстанцій.

Підписуйтеся на нас в Telegram телеграм, щоб дізнаватися важливі та цікаві новини першими

Суспільство, 26.11.2023 16:20