Віктор Янукович. Джерело: "Гаюн"

У Білорусь услід за Путіним прибув літак Януковича, — "Гаюн"

У п'ятницю, 24 травня, літак колишнього українського президента-втікача Віктора Януковича прилетів до Білорусі. Напередодні туди ж прибув російський диктатор Володимир Путін.

Про це повідомив моніторинговий Telegram-канал "Беларускі Гаюн".

"О 12:50 в аеропорту Гомель приземлився літак Віктора Януковича Dassault Falcon 900C (RA-09617)", — йдеться в повідомленні.

Невідомо, чи перебував у літаку сам Янукович. У моніторинговій групі лише зазначили, що востаннє екс-президент був у Білорусі у березні 2022 року.

Раніше "Беларускі Гаюн" повідомив, що до Білорусі 23 травня прибув російський президент Володимир Путін.

"У повітряний простір Білорусі увійшов Іл-96-300ПУ з реєстраційним номером RA-96021. Борт вилетів із "Внуково" о 21:56 за місцевим часом. Номер рейсу — RSD155", — заявили у моніторинговому Telegram-каналі.

Російська пропагандистська агенція ТАСС повідомила, що російського агресора у Мінську зустрічав президент Білорусі Олександр Лукашенко. Відомо, що Путін прибув до Білорусі з дводенним офіційним візитом.

Нагадаємо, 16 травня на білоруський аеродром "Барановичі" з Росії прилетіли два винищувачі Су-30СМ Повітряно-космічних сил Російської Федерації. Відтепер таких літаків там щонайменше чотири. Крім того, "Беларускі Гаюн" періодично фіксує польоти російських літаків у повітряному просторі Білорусі.

Підписуйтеся на нас в Telegram телеграм, щоб дізнаватися важливі та цікаві новини першими

Світ, 24.05.2024 15:29