Фото: ukraina.info

У більшості відділень "Укрпошти" зміняться графіки роботи: названо причину

З 1 липня "Укрпошта" впроваджує нові клієнтоорієнтовані графіки роботи у відділеннях поштового зв’язку. Компанія відкриває двері відділень за стандартними графіками роботи.

Про це йдеться на сайті "Укрпошти".

Зазначається, що стандартизація режимів роботи відділень під потреби споживачів була започаткована ще у 2019 році, але з початком повномасштабного вторгнення у 2022 компанія була змушена підлаштовуватися під ситуацію, зменшувати та міняти час роботи відділень поштового зв'язку. 

"Зараз Укрпошта готова до усіх викликів сьогодення і пропонує своїм клієнтам зрозумілі та передбачувані графіки роботи своїх відділень", — йдеться у повідомленні.
 
У компанії наголосили, що з 1 липня у більшості відділень поштового зв’язку зміняться графіки роботи. Відтепер вони працюватимуть максимально можливий час та будуть відкриті у вихідні дні. 
За даними прес-служби "Укрпошти", відділення поштового зв’язку, розташовані у торгових центрах та на територіях ринків, будуть відкриті для клієнтів згідно з графіком роботи конкретного торговельного центру або ринку.

"Також "Укрпошта" поступово переглядає графіки робіт сільських стаціонарних відділень. Якщо раніше вони працювали два-три дні на тиждень, відтепер двері відділень будуть відкриті для клієнтів протягом п'яти днів", — додали в організації.

Нагадаємо, вже з початку червня українці зможуть за дешевшим тарифом відправляти посилки "Укрпоштою" до Сполучених Штатів Америки. Заощадження становитиме до 8%.

Раніше в "Укрпошті" спалахнув скандал за участі однієї зі співробітниць. Як з'ясувалося, вона вкрала пенсію українки за дев'ять місяців і звільнилася. Проте згодом сама ж у крадіжці й зізналася.

Також повідомлялось, що 9 травня "Укрпошта" запустила в обіг марку "Гвардія наступу". Це другий випуск героїчної серії.

Підписуйтеся на нас в Telegram телеграм, щоб дізнаватися важливі та цікаві новини першими

Суспільство, 02.07.2023 10:28