У Британії підліток помер від інсульту через різкий поворот головою

07 ГРУДНЯ 2019 11:27

У Британії підліток помер від інсульту, який викликав різкий поворот головою. Юнак помер не миттєво. Близько тижня він пролежав у лікарні не приходячи до тями.

Відзначається, що підліток наглядав за своєю молодшою ​​сестрою. У якийсь момент він різко повернув голову, в результаті чого йому в мозок потрапив тромб, і хлопець впав на підлогу. Дорослих в будинку не було.

Мати не підозрювала про нещастя. В один момент вона побачила пропущений від сина і передзвонила, але ніхто не відповів. Повернувшись додому, вона виявила хлопця лежачим на підлозі в кухні, і негайно викликала швидку допомогу.

За даними таблоїду Mirror, жінка припустила, що її дитина спіткнувся об собачу миску і забив голову при падінні.

У лікарні хлопець пробув вісім днів, а потім помер. Лікарі не відразу зрозуміли, що у підлітка стався інсульт - цей діагноз йому поставили лише через чотири дні після госпіталізації. Його перевели у відділення інтенсивної терапії з-за того, що він не приходив до тями. До цього на знімку КТ мозок мав форму здорової людини, і лікарі, звернувши увагу на шишку на лобі, підозрювали, що підліток міг пошкодити кістки черепа.

Світ, 07.12.2019 11:27