Фото: соцмережі

У Бєлгороді пролунали вибухи: росіяни заявили про роботу ППО, пожежу та загиблих

Ввечері 30 серпня у російському місті Бєлгород пролунала низка вибухів. Росіяни запевняють, що працювала система протиповітряної оборони.

Зокрема, як заявив губернатор Бєлгородської області РФ В’ячеслав Гладков, у над містом та районом нібито було збито кілька повітряних цілей. 

Російський посадовець запевняє, що в результаті прямого влучання снаряда в легковий автомобіль буцімто померла одна людина, також зазнали поранень семеро цивільних.

"За попередньою інформацією, у місті Бєлгород є прямі потрапляння у багатоповерхівку, по кількох комерційних об'єктів та по легковому автомобілю. У Бєлгородському районі у селищі Дубове горять два приватні будинки. Пожежники також виїхали за адресами та розпочинають гасіння об'єктів", — наголосив Гладков.

Згодом губернатор повідомив, що число загиблих збільшилося до п'яти, а поранених — до 37. 

Натомість місцеві пабліки повідомили, що у Бєлгороді були чутні щонайменше 4-5 вибухів, після чого над одним із районів міста піднявся стовп диму.

Нагадаємо,  у ніч на 28 серпня дрони атакували нафтобазу "Атлас" у Ростовській області, в результаті чого спалахнуло два резервуари. Перші супутникові знімки, на яких видно, як палає нафтобаза, оприлюднило видання "Радіо Свобода". Зокрема, на фото чітко видно, що горять щонайменше дві цистерни. Ще одна — пошкоджена.

Підписуйтеся на нас в Telegram телеграм, щоб дізнаватися важливі та цікаві новини першими

Світ, 30.08.2024 22:59