Фото: росЗМІ

У Бєлгородської області РФ підірвався автомобіль з чиновниками: один залишився без ніг

На території Бєлгородської області на міні підірвався автомобіль з російськими чиновниками. Внаслідок вибуху пасажири транспортного засобу отримали тяжкі травми, один з них наразі перебуває в реанімації.

Про це повідомив радник міського голови Маріуполя Петро Андрющенко у Telegram-каналі.

За його словами, заступнику голови Краснояружської адміністрації Ігорю Бородаєнко відірвало ноги. Поранений чиновник зараз перебуває у реанімації у тяжкому стані. Російські лікарі намагаються врятувати йому життя, але Андрющенко стверджує, що шанси вижити у пораненого чиновника невеликі.

У голови адміністрації В'язівського сільського поселення Галини Пащенко мінно-вибухова травма та розрив м'яких тканин голови. Щодо третього пасажира, то у нього діагностували лише струс мозку та закриту травму органів грудної клітки й черевної порожнини.

Андрющенко зазначив, що російські окупанти намагалися замінувати прикордонну територію протитанковими мінами з метою недопущення проникнення на територію РФ українських диверсійно-розвідувальних груп (ДРГ).

Радник міського голови Маріуполя впевнений, що російські чиновники підірвалися або ж на своїй власній протитанковій міні, або на міні, які встановили українські диверсанти.

"Чия міна у підсумку і так зрозуміло. Російська протитанкова міна, аби наші ДРГ не пройшли. Успішне мінування. А всього два роки назад це виглядало б як фантастика", написав Андрющенко.

 автомобіль з чиновниками підірвався на міні в бєлгородській області

Фото: Telegram-канал

Нагадаємо, на минулому тижні, у центрі тимчасово окупованого Луганська вибухнув автомобіль із "депутатом народної ради ЛНР" та військовим злочинцем Олегом Поповим. За попередньою інформацією, він отримав поранення, несумісні з життям.

Підписуйтеся на нас в Telegram телеграм, щоб дізнаватися важливі та цікаві новини першими

Події, 14.12.2023 17:08