На фото: Олег Попов. Джерело: соцмережі

У Луганську підірвали автомобіль із депутатом "ЛНР" Поповим

У середу, 6 грудня, у центрі тимчасово окупованого Луганська вибухнув автомобіль із "депутатом народної ради ЛНР" та військовим злочинцем Олегом Поповим. За попередньою інформацією, він отримав поранення, несумісні з життям.

Про це повідомив начальник Луганської обласної військової адміністрації Артем Лисогор.

"Помер чи зникне? У вересні минулого року, коли на нього ніби здійснили замах. Потім у лютому 2023 року вирішив всі справи та раптово виявився живим. Він очолював окупаційний "парламентський комітет з питань державної безпеки та оборони, роботи правоохоронних органів і судової системи, законності, захисту прав та свобод людини і громадянина", — написав він у Telegram.

За його словами, у центрі міста, неподалік стадіону "Авангард", 6 грудня стався вибух в автівці колишнього депутата "народної ради ЛНР" Олега Попова.

Своєю чергою Слідком РФ заявив, що на місці вибуху працюють криміналісти. За цим фактом відкрили справу за статтею "терористичний акт".

"Внаслідок детонації в автомобілі невстановленого пристрою загинув "депутат першого та третього скликань Народної Ради ЛНР" Олег Попов", — йдеться у повідомленні комітету.

Нагадаємо, у вересні у тимчасово окупованому Донецьку загинув зрадник України Геннадій Дубовий. Так званого "воєнкора", який воював за терористів "ДНР", задавили на смерть. За даними росЗМІ, Дубовий йшов за квітами, коли його збила машина.

Дубовий колись був військкором терориста Арсена Павлова більш відомого як "Моторола". Він зрадив Україну у 2014 і воював проти ЗСУ у Маріуполі та Сєверодонецьку. Як стверджують окупанти, Дубовий брав участь у боях проти українських сил у 2014-2015 роках, зокрема у битві за Донецький аеропорт. Раніше, у 1990-х роках, він брав участь в агресії РФ в Абхазії та Ічкерії.

Підписуйтеся на нас в Telegram телеграм, щоб дізнаватися важливі та цікаві новини першими

Події, 06.12.2023 17:38