Фото: nikopolnews.net

У центрі Тель-Авіва сталась стрілянина: що відомо

У суботу, 5 серпня, в центрі Тель-Авіва (Ізраїль) сталася стрілянина. Чоловік відкрив вогонь просто посеред міста, в результаті інциденту є один поранений.

Про це повідомляє newsru.

За інформацією ЗМІ, на вулиці Монтефіоре, недалеко від перетину з вулицею Нахалат Біньямін, пролунали постріли. Перше повідомлення про стрілянину і пораненого, за даними служби швидкої допомоги "Маген Давид Адом", надійшло о 18:44.

Поліція повідомила, що на місце події виїхав генеральний інспектор правоохоронців Кобі Шабтай. Судячи з наявної інформації, наразі підтверджується версія про теракт. Напад було скоєно незадовго до початку масової акції протесту, яка ввечері мала пройти в районі перехрестя Каплан. Своєю чергою поліція наголосила, що акція не скасовується, але учасникам слід проявляти обережність.

Екстрені служби повідомили, що пораненого доправили в лікарню "Іхілов". Він у критичному стані: куля влучила в голову. З терористом, який відкрив вогонь по людях, поліція вступила в перестрілку, під час якої один інспектор поліції був важко поранений, але терорист був нейтралізований.

Нагадаємо, у Південній Кореї в місті Соннам невідомий чоловік на автомобілі протаранив людей у пішохідній зоні в торговельному центрі. Після цього він щонайменше дев'ять осіб поранив ножем.

Підписуйтеся на нас в Telegram телеграм, щоб дізнаватися важливі та цікаві новини першими

Світ, 05.08.2023 22:51