Фото ілюстративне. Джерело: соцмережі

У Черкасах майже дворічна дитина випала з вікна багатоповерхівки: лікарі розповіли про стан малюка

У Черкасах однорічна дитина випала з вікна четвертого поверху. Малюка госпіталізували в реанімацію місцевої лікарні.

Про це у коментарі ЗМІ розповіла речниця Центру екстреної меддопомоги та медицини катастроф Анастасія Столбова. Інцидент стався вранці 14 липня по вулиці Гоголя.

"З вікна випав хлопчик віком один рік і 11 місяців. На лінію "103" зателефонував очевидець та повідомив про подію. За словами мами, у момент падіння дитини з вікна, вона готувала їсти. Інших подробиць, у зв’язку зі стресовим станом, вона повідомити не могла. Дитину у тяжкому стані госпіталізували до дитячої обласної лікарні з попередніми травмами", — сказала речниця.

Лікарі діагностували у дитини політравму, закриту черепно-мозкову травму, струс головного мозку, множинні переломи та закриту травму живота.

Нагадаємо, наприкінці червня на пункті пропуску українсько-словацького кордону правоохоронці затримали чоловіка із Закарпаття, який організовував продаж дітейВін шукав жінок, які перебували у скрутному матеріальному становищі, і схиляв їх продавати власних дітей за кордон. Суд повторно взяв під варту закарпатського торговця дітьми. Вихователь дитячого будинку Денис Вароді, який хотів продати дитину в ЄС, може вийти під заставу 2 600 000 гривень. Наразі його знову взяли під варту. 

Підписуйтеся на нас в Telegram телеграм, щоб дізнаватися важливі та цікаві новини першими

Події, 14.07.2023 11:41