Джерело: поліція Чернівецької області

У Чернівцях жінка на "Мазді" збила шестирічного хлопчика

Дорожньо-транспортна пригода сталася в понеділок, 27 листопада, на вулиці Небесної Сотні в Чернівцях. Внаслідок наїзду автомобіля потерпів 6-річний хлопчик.

Про це повідомив відділ комунікації поліції Чернівецької області.

"На місці аварії працювали слідчо-оперативна група Чернівецького районного управління поліції та патрульні поліцейські. Правоохоронці попередньо встановили, що 31-річна мешканка села Тереблече на автомобілі Mazda CX-7 наїхала на малолітнього пішохода", — йдеться в повідомленні.

У результаті дорожньо-транспортної пригоди 6-річний мешканець Чернівців отримав травму ноги. Медики госпіталізували потерпілого до лікарні для надання необхідної допомоги.

За фактом аварії слідчі поліції внесли відомості до Єдиного реєстру досудових розслідувань за порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами Кримінального кодексу України. Досудове розслідування триває.

"Неухильно дотримуйтеся правил дорожнього руху. Бережіть себе та не наражайте на небезпеку навколишніх", — традиційно закликали правоохоронці всіх учасників дорожнього руху.

Нагадаємо, що 25 листопада, на Бориспільському шосе сталася дорожньо-транспортна пригода за участі легковика та вантажівки. Внаслідок ДТП загинув чоловік. Його рятувальники деблокували за допомогою гідро- й електроінструменту. Також у середині легковика перебувала жінка та двоє дітей. Їх на місці пригоди оглянули медики.

Підписуйтеся на нас в Telegram телеграм, щоб дізнаватися важливі та цікаві новини першими

Події, 28.11.2023 12:54