Скріншот з відео

У Чорногорії працівники ресторану відлупцювали п'яних росіян (відео)

У курортному селищі Чорногорії Віті До (Рафаїловичі), що поблизу Будви, працівники закладу харчування побили п'яних російських відвідувачів. Все через те, що громадянин Росії ображав місцевих жителів і офіціантів бару.

Про це повідомило місцеве видання Vijesti.

Інцидент почався з того, що четверо громадян РФ, будучи напідпитку, виїхали на набережну, де ледь не збили мотоцикліста. Перекривши своїм автомобілем пішохідну зону, вони спочатку влаштували дебош у туристичному агентстві, а потім напали на офіціанта сусіднього ресторану, поранивши йому голову.

Згодом росіяни почали бити власника закладу, після чого інші його співробітники намагалися перешкодити їм знести ще й ресторан. Вони виганяли росіян і били їх стільцями. 

Нагадаємо, нещодавно у німецькому місті Дюссельдорф росіянка накинулася на українку, вдарила її, накричала та облила водою. Неадекватна жінка звинуватила громадянку України в тому, що вона "нацистка, яка вбиває росіян". Інцидент трапився на танцювальному фестивалі. Після скандалу організатори заходу навіть не спробували з'ясувати, що сталося, і попросили обидві сторони розійтися.

Підписуйтеся на нас в Telegram телеграм, щоб дізнаватися важливі та цікаві новини першими

Світ, 21.07.2023 04:11