Фото: rv.tax.gov.ua

У "Дії" тимчасово призупинили бронювання від мобілізації: коли функція буде доступна

У додатку "Дія" призупинили можливість бронювання працівників від мобілізації. Ця функція буде недоступною майже місяць.

Про це повідомляється на офіційному сайті "Дії".

За даними порталу, послуга буде недоступною до 15 листопада у зв'язку із проведенням аудиту.

"Послуга тимчасово закрита. До 15 листопада триватиме аудит заброньованих військовозобовʼязаних. Повідомимо про відновлення сервісу, тож стежте за оновленнями", — йдеться у повідомленні.

бронювання у дії

Скріншот із сайту "Дії"

Зауважимо, за даними Міноборони, уже з наступного місяця українці зможуть оформити відстрочку від призову на військову службу через платформу "Резерв+". Новий функціонал з'явиться у додатку вже у перші 10 днів листопада. 

Нагадаємо, раніше прем'єр-міністр Денис Шмигаль заявляв, що найближчим часом систему економічного бронювання планують дещо оновити. Зокрема, буде встановлена так звана "червона лінія", тому так просто відкупитися від мобілізації буде неможливо.

Додамо, заступник голови Комітету Верховної Ради з питань фінансів, податкової та митної політики, народний депутат від "Голосу" Ярослав Железняк інформував, що український уряд працює над впровадженням економічного бронювання від мобілізації. 

Підписуйтеся на нас в Telegram телеграм, щоб дізнаватися важливі та цікаві новини першими

Суспільство, 20.10.2024 11:37