Пункти незламності тепер у "Дії". Джерело: konkurent

У "Дію" додали карту з Пунктами незламності: як працює сервіс

Відтепер у застосунку "Дія" лише за декілька кліків можна знайти найближчий Пункт незламності та прокласти до нього зручний маршрут. Це допоможе людям залишатися на зв’язку та мати доступ до всього необхідного навіть в умовах блекаутів.

Про це повідомив віце-прем’єр-міністр, міністр цифрової трансформації Михайло Федоров.

"Карта — інтерактивна. Зможете дізнатися адресу, графік роботи й умови кожного Пункту незламності. А також відфільтрувати за конкретними потребами — чи є інтернет, обігрів, генератор або мобільний зв’язок. Усе зручно та просто", — пояснив він.

За його словами, користуватися сервісом можна навіть офлайн. Потрібно лише попередньо завантажити карту вибраного регіону в "Дії", коли буде інтернет. І все — вона завжди з вами.

На мапі доступна інформація про пункти у всіх областях, окрім Херсонської, Донецької, Запорізької, Луганської. А також частково Харківської, Чернігівської, Дніпропетровської та Миколаївської.

"Безпека людей понад усе. Згодом розширимо функціонал послуги. Зможете подивитися фотографії Пунктів незламності, поставити оцінку, залишити відгук тощо. Продовжуємо готуватися до можливих блекаутів і робити все, щоби кожен мав стабільний звʼязок та інтернет", — підсумував Михайло Федоров.

Інфографіки новинки в "Дії"

Інфографіка: Telegram Михайла Федорова

Нагадаємо, що з понеділка, 16 жовтня, розпочався запис на бета-тестування нової послуги щодо реєстрації авто через застосунок "Дія". Громадянам не потрібно буде витрачати час на відвідування сервісних центрів Міністерства внутрішніх справ. За словами віце-прем'єр-міністра, міністра цифрової трансформації Михайла Федорова, ця послуга є революційною з точки зору зручності.

Підписуйтеся на нас в Telegram телеграм, щоб дізнаватися важливі та цікаві новини першими

Технології, 20.10.2023 11:59