Фото ілюстративне. Джерело: соцмережі

У Дніпрі мати з п'ятирічним сином на руках вистрибнула з 12-го поверху: усі деталі

У Дніпрі напередодні ввечері сталася моторошна трагедія: молода жінка вистрибнула з балкона багатоповерхівки, тримаючи на руках свого маленького сина.

Про це повідомили джерела TrueUA у правоохоронних органах.

Інцидент трапився на тлі сварки жінки з чоловіком. Після конфлікту 29-річна жінка узяла на руки п’ятирічного сина й вистрибнула з балкона на 12-му поверсі.

Внаслідок падіння жінка загинула, а хлопчик отримав тілесні ушкодження. Його госпіталізували.

"Правоохоронці порушили за цим фактом кримінальне провадження одразу за кількома статтями — умисне вбивство, самогубство й замах на вбивство. Розслідування трагедії триває", — зазначило поінформоване джерело.

Нагадаємо, 2 жовтня у Києві дівчина та хлопець випали з балкона 24 поверху будинку. Від отриманих травм вони загинули на місці. Поліцейські встановили, що загиблі — це брат та сестра, 2005 та 2006 років народження. 

9 жовтня у Києві на Троєщині дві молоді дівчини вистрибнули з недобудови. Слідчі розпочали кримінальне провадження через умисне вбивство з позначкою "самогубство".

листопада у Києві на вулиці Академіка Грекова, 12Б перехожі знайшли тіло хлопця. Припускають, що юнак міг покінчити з життям, вистрибнувши із вікна п'ятого поверху.

Підписуйтеся на нас в Telegram телеграм, щоб дізнаватися важливі та цікаві новини першими

Події, 17.11.2023 08:46