Фото ілюстративне. Джерело: соцмережі

У Дніпрі під час масованого ракетного обстрілу лунали вибухи

У ніч на суботу, 27 квітня, у Дніпрі було чути вибухи. В цей час в області, як і по всій країні, було оголошено повітряну тривогу, яка пов'язана із масованою ракетною атакою ворога.

За даними "Суспільного", гучно у місті було о 04:54. 

Перед цим Повітряні сили попереджали про рух ракет у напрямку міста. Мер Борис Філатов закликав мешканців не виходити з укриттів.

Зазначимо, що рашисти масовано випустили ракети по Україні близько четвертої години ранку. Перша ціль зайшла у повітряний простір країни через Чернігівщину й тримала курс на обласний центр. Далі вона взяла південно-західний курс, тому була оголошена підвищена загроза для Київщини. За кілька хвилин повітряна тривога поширилася на всю країну.

Нагадаємо, ввечері у п'ятницю ворог здійснив масовану ракетну атаку по Україні. Військові заявляли про рух крилатих ракет, а також "Кинджалів" у південно-західному напрямку. На Івано-Франківщині лунали вибухи.

Після опівночі 27 квітня ворог вдарив по Салтівському району Харкова. Мер Ігор Терехов повідомив, що, за попередніми даними, прилетіло поряд з медичним закладом. Про постраждалих не вказувалося, у медустанові повилітали шибки.

Підписуйтеся на нас в Telegram телеграм, щоб дізнаватися важливі та цікаві новини першими

Війна, 27.04.2024 05:32