Фото: Нацполіція

У Дніпрі подієві маршрутки під час руху вистрелили в обличчя (фото)

У Дніпрі 18-річний хлопець вистрілив із пневматичної зброї в обличчя 46-річного водія маршрутного таксі. Постраждалий отримав травми обличчя.

Про це повідомляє поліція Дніпропетровської області. Правоохоронці зазначають, що під час руху громадського транспорту пасажир маршрутки здійснив постріл із предмета, схожого на пневматичну рушницю, в бік 46-річного водія.

"Після цього зловмисник вийшов з транспорту та пішов у невідомому напрямку. Потерпілий отримав травму обличчя", — йдеться у повідомленні.

У поліції зазначають, що розшукали та затримали стрільця. Ним виявився 18-річний місцевий житель. Його затримали через замах на умисне вбивство.

В Дніпрі хлопець вистрелив в обличчя водієві маршрутки

Фото: поліція Дніпропетровщини

Нагадаємо, на Полтавщині знайшли мертвою 14-річну дівчинку. Перед смертю вона відпочивала з друзями на дачі, компанія вживала алкоголь.Відомо, що випадок трапився у селі Кияшки Горішньоплавнівської громади. 29 серпня дівчина-підліток із компанією друзів-однолітків відпочивала на дачі. Наступного дня її тіло виявила власниця приміщення, яка і повідомила про це правоохоронцям.

Підписуйтеся на нас в Telegram телеграм, щоб дізнаватися важливі та цікаві новини першими

Події, 21.09.2023 18:48