Фото: Нацполіція

У Дніпрі розікрали з міського бюджету понад 3 млн грн на будівництві сміттєзвалища

У Дніпропетровській області комунальники хотіли привласнити понад 3 млн грн держкоштів. "Ділки" намагалися злочинним шляхом збудувати сміттєзвалище.

Про це повідомили в прес-службі Нацполіції України.

За даними правоохоронців, впродовж 2018-2019 років директор комунального підприємства Дніпровської міськради уклав угоди з низкою підрядних організацій на виконання будівельних робіт, необхідних для функціонування полігону побутових відходів.

Під час проведення робіт до документації вносились неправдиві дані щодо обсягів та вартості проведених робіт, а також використаних будівельних матеріалів, наданих послуг вантажного транспорту і спеціальної техніки.

Згідно з експертизами, злочинці завдали збитків бюджету міста на понад 3 млн гривень.

Наразі правоохоронці оголосили про підозри організатору "схеми" та його спільникам.

Зловмисникам загрожує до дванадцяти років позбавлення волі з конфіскацією майна. Ще одна учасниця злочинної організації оголошена у розшук, а матеріали щодо її діяльності виділено в окреме провадження.

Нагадаємо, нещодавно Державне бюро розслідувань повідомило про підозру начальнику одного із районних територіальних центрів комплектування та соціальної підтримки Львівської області та виконуючій обов’язки голови військово-лікарської комісії цього військкомату. Посадовці організували сталу схему отримання хабарів за видачу документів щодо непридатності до військової служби.

Події, 24.01.2023 16:42