Фото ілюстративне. Джерело: соцмережі

У Дніпрі та Запоріжжі лунали вибухи

Вранці у четвер, 15 лютого, російські окупанти масовано атакують Україну ракетами. Повітряну тривогу оголошено по всій країні. У Дніпрі та Запоріжжі пролунали вибухи.

Як повідомляє "Суспільне", у Дніпрі було гучно о 06:15. У Запоріжжі вибухи пролунали о 06:18. За кілька хвилин до цього Повітряні сили інформували про рух ракети на Дніпро.

Зазначимо, що після шостої ранку від вибухів здригнулася й столиця. За даними місцевої влади, по російських ракетах працювала протиповітряна оборона.

Про підвищену ракетну небезпеку у країні стало відомо вночі 15 лютого. Військові повідомляли про зліт кількох бомбардувальників Ту-95МС з аеродрому Оленья (Мурманська область, Російська Федерація).

Нагадаємо, попередня масована атака рашистів відбулася 7 лютого. Тоді ворог бив по Україні, використовуючи різні засоби повітряного нападу — ударні БпЛА, крилаті, балістичні та зенітні керовані ракети. Протиповітряна оборона знищила 44 повітряні цілі.

Пізніше експерти повідомили, що для обстрілу Києва ворог вперше використав гіперзвукову ракету 3М22 "Циркон". Британська розвідка вважає, що для її запуску російські військові використали систему берегової оборони К-300 наземного базування.

Підписуйтеся на нас в Telegram телеграм, щоб дізнаватися важливі та цікаві новини першими

Війна, 15.02.2024 06:26